Doneren via IDEAL nu mogelijk.

WAT KAN IK DOEN VOOR DE JONGEREN IN KABALA? is een veel gestelde vraag. Normaal houden we evenementen of gaan naar scholen om voorlichting te geven. Vanwege de Corona Crisis dat is nu niet meer mogelijk. En zoals jullie in december hebben kunnen lezen, verloopt het verschepen van goederen ook niet altijd zoals we willen.
Maar…vanaf nu is het mogelijk om op onze website via IDEAL te doneren. Lekker gemakkelijk en zo welkom in deze moeilijke tijden. Alhoewel er (nog) geen Coronavirus in Sierra Leone is, kun je dat wel elke dag verwachten. En dat in een land waar de gezondheidszorg niet georganiseerd is zoals bij ons. Elke cent die u doneert komt ten goede aan de jongeren in Sierra Leone! Kijk maar eens naar onderstaande foto’s van Maria en bedenk hoe haar toekomst anders kan zijn als die van haar moeder. met een kleine donatie.

Maria, net geboren in Semamaya. In een ziekenhuisbed maar zonder hulpverleners.
Maria op Internationale Vrouwendag tijdens het bezoek van YAN. Lamin, de secretaris van YAN houdt haar vast. Rechts de jonge moeder van Maria, zij kreeg niet de kans om naar school te gaan maar moest al vroeg trouwen.