Brussel – Lungi (Freetown)

De E-tickets zijn binnen!
We vertrekken op 8 november om 11:25 uur vanuit Brussel en komen, na een tussenstop in Dakar, Senegal, om 19:05 uur aan op het vliegveld Lungi. Van daaruit moeten we dan nog met de boot (Lungi ligt op een schiereiland) naar Freetown waar we Gladys en Abu zullen ontmoeten.


Grotere kaart weergeven

De alternatieven voor de boot zijn de helikopter maar die wordt afgeraden omdat deze geregeld neerstort.
En zoals jullie zien is de route over de weg  een hele onderneming: 184 km, met de toestand van het wegennet en het feit dat het, wanneer we aankomen donker is, ook niet verstandig om te doen.

Het tijdsverschil met Sierra Leone is momenteel 1 uur en men kent er geen zomertijd.

In het telefoongesprek gister met Gladys vertelde ze dat internetten op dit moment niet gemakkelijk is. Telefoneren en SMS-en lukt wel, daarom heb ik met mijn zoon Wouter afgesproken dat hij wanneer dat nodig is korte SMS-berichten op dit blog zal zetten.

Marie-José