Nog één dag!

Allereerst bedankt voor alle lieve reacties en “goede reis” wensen. Ze zijn hartverwarmend!
Vandaag het koffer gepakt, door de lampjes en andere cadeautjes  is het net iets te zwaar dus dat wordt morgen even heroverwegen wat mee gaat en wat niet. Een probleempje hebben we niet kunnen oplossen: Gladys heeft een los contact in haar “powercable” van haar laptop en vroeg of wij een nieuwe mee konden brengen. Ik heb me niet gerealiseerd dat deze kabel met adapter voor elke computer anders is en weet dus niet welke ze moet hebben. Aangezien Gladys deze week in Ethiopië is (zie eerder bericht) is het moeilijk en zoals nu blijkt onmogelijk om contact met haar te krijgen en konden we niet achterhalen wat voor laptop ze heeft. Erg jammer maar misschien vinden we nog een oplossing.

Marie-José