Stichting Taiama-Andreas slaat een nieuwe weg in

Na een vruchtbare samenwerking van 6 jaar met Women’s Partnership for Justice and Peace in Bo Sierra Leone, starten we in 2015 met een  nieuw project. Dit project zal kinderen en jongeren in het noorden van Sierra Leone in Koinadugu district ondersteunen.

Een nieuw project betekent ook een geheel vernieuwde website. Wilt u toch in ons verleden duiken dan kunt u de oude website vinden onder de knop eerdere projecten.

Stichting Taiama-Andreas heeft contact gezocht met Defence for Children International Sierra Leone.

Defence for Children International is een wereldwijde organisatie die opkomt voor de rechten van kinderen. Per land is er een afdeling die bekijkt hoe de rechten van het kind kunnen worden verbeterd in de voor dat land specifieke situatie. Er bestaat ook een afdeling voor Nederland!
Voor meer informatie kijk op: http://www.defenceforchildren.org/