7-11-16 Abdul Manaff Kemokai wint in Zweden de Child 10 award.

Every year a Swedish Foundation called Reach for Change presents the Child 10 Award to individuals who have been exceptional in making positive impact on the lives of children particularly children on the run. The award aims at supporting individuals with innovative ideas that improve the lives of children. I (Abdul Manaff Kemokai) happens to be among the ten 2016 winners and with great honour i received the award today on behalf of my DCI colleagues and children of Sierra Leone.

Elk jaar reikt de Zweedse stichting “Reach for Change” de Child 10 Award uit aan iemand die zich buitengewoon heeft ingezet voor kinderen vooral voor kinderen op de vlucht. De award heeft tot doel om mensen ondersteunen die vernieuwende ideeen hebben ter verbetering van het leven van kinderen. Ik, Abdul Manaff Kemokai was een van de 10 winnaars van 2016 en met trots ontving ik vandaag de award namens mjn DCI collega’s en namens de kinderen van Sierra Leone.

abdul