29-04-2017 Update activiteiten in Nederland

Het was even stil op de website maar dat betekent niet dat wij stil hebben gezeten. Even een update van de activiteiten in Heerlen en daarna in Sierra Leone.

Op 20 maart hadden een aantal jongeren van de Andreas Parochie een solidariteitsmaaltijd georganiseerd. Het was voor hen de eerste keer dat ze dit deden en het was meteen een groot succes: zonder veel publiciteit kwamen er toch 15 mensen die heerlijk hebben gegeten. De opbrengst 150 euro, is voor de CYAB in Kabala. Dank!

Op 26 maart “Sierra Leone in het Zonnetje”; een zeer geslaagde dag waarbij vooral grote belangstelling was voor de presentatie van het project. De pindasoep was zo mogelijk nog lekkerder dan vorig jaar en de uit Sierra Leone meegebrachte sierraden werden goed verkocht. ’s Middags kon er zelfs buiten in het zonnetje worden getrommeld.

27 april tijdens de braderie in Landgraaf voor koningsdag hadden we een bescheiden standje met de verkoop van de sieraden.

Er staan nog enkele activiteiten op het programma zoals op 8 mei voorlichtingslessen voor groep 3 op Basisschool de Harlekijn in Landgraaf. Op 22 en 23 mei voor groep 8 van dezelfde school in het kader van het project multicultureel van het Service Gilde landgraaf, informatie over Sierra Leone met een kijkje in het leven van leeftijdgenoten daar.