Van Kabala naar Freetown

Vanmorgen vanuit Kabala teruggereden naar Freetown. Om half 4 inladen en vertrekken. Dat inladen doen de mannen natuurlijk. Als Nederlandse vrouw toch even checken; de tassen zijn wel erg hoog opgestapeld en er lijkt links nog wat ruimte. Als ik de tas wil verplaatsen, het is donker , hoor ik iets bewegen. Er ligt een jongen te slapen. Had ik kunnen weten, s nachts liggen mensen die geen huis hebben overal. Dus de tas maar gelaten voor wat het is. De jongen rijdt mee naar Freetown en terug….De weg is redelijk maar wel veel diepe gaten. Plots is er een klap, we hebben een Muscat, een Afrikaanse Civet kat aangereden. https://nl.wikipedia.org/wiki/Afrikaanse_civetkat  Het dier is meteen dood. Volgens de experts een groot en gezond beest die pech heeft gehad. En wat gebeurt er vervolgens? Het dier wordt op de auto gebonden en meegenomen, de hele weg en aan het eind rijden we met onze trofee door de hoofdstad. Mensen zijn onder de indruk, we hebben veel geluk om zo’n groot maal zomaar te krijgen….