Nog even, zondag evenement Kijken met andere ogen.

Aanstaande zondag is het dan zover. Het evenement kijken met andere ogen. Er is vraag naar wat er die dag op het programma staat. De viering, waarin overigens iedereen van harte welkom is, duurt tot ongeveer 11.15 uur. Daarna is er tijd voor een kopje koffie in de kerk. Na de koffie is er een presentatie met het thema Kijken met andere ogen, over hoe de Afrikaanse en Europese culturen totaal van elkaar verschillen, hoe moeilijk het is te communiceren en wat we van elkaar kunnen leren.
Na de presentatie gaan we naar buiten. Voor de kerk is een pleintje en om de kerk een tuin. Via verschillende stations kun je een beetje proeven van het Afrikaanse leven. Je kunt o.a water dragen op je hoofd , strijken zonder stroom, ontdekken wat een fufulamp is en tot slot kun je een kijkje nemen in de Afrikaanse keuken.
Kenku en Aminata uit Sierra Leone laten je proeven van Afrikaans eten en geven uitleg over keukengerei zoals een matawodo
En als je wat geld over hebt, er zijn spulletjes te koop gemaakt van stoffen uit Kabala, Sierra Leone.

U bent allen van harte uitgenodigd!

Misschien dat u na deze middag, nog steeds met plezier maar met andere ogen naar bijgaande foto kijkt….