De finale van het voetbaltoernooi

Zoals ik eerder vertelde staan de twee teams van de Mantenkelly FC op zondagmiddag in de finale van het Mantenkelly tournament 2020.

En dat wordt een spektakel. Er zijn evenals vorig jaar veel mensen gekomen om te kijken naar dit voor Kabala uniek evenement. We hebben veel meegenomen om de mensen volop te laten genieten. Medailles, bekers, rode kaarten, gele kaarten, grensrechtervlaggen en zelfs fluitjes want: aan alles is een gebrek of beter gezegd, het is er eenvoudigweg niet. Dat bevestigen de voorzitter van de scheidsrechtersvereniging en de hoofdscheidsrechter nog eens in hun toespraken na afloop en ook de dag erna tijdens een ontmoeting met de ouders van de voetballers. Je kunt het je niet voorstellen hoe blij de hoofdscheidsrechter is met zijn medaille die hij krijgt als beste scheidsrechter van het toernooi. Later komen we de man weer tegen als leraar op Yogomaia Secondary School.

Hieronder een impressie van een paar mooie dagen. Dit toernooi wordt zoals gezegd, niet gesponsord door Stichting Taiama-Andreas maar spontaan door vrienden, collega’s en familie van Kelly en Marie-José.

De Kick off
De mensen achter dit toernooi: Coach, Manager en PRO
De Mantenkelly’s winnen met penalty’s