12 augustus International Youth Day

Op woensdag is de International Youth Day.
Het thema van deze dag, uitgeroepen door de Verenigde Naties, “Jongeren betrekken bij wereldwijde acties”, stimuleert het zoeken naar manieren waarop de betrokkenheid van jongeren op lokaal, nationaal en mondiaal niveau, nationale en multilaterale instellingen en processen verrijkt, en het kijken naar hoe hun vertegenwoordiging en betrokkenheid bij de politiek aanzienlijk kan worden versterkt.

Sierra Leone is een land met procentueel heel veel jongeren en er is veel gaande.
In aansluiting hierop zal de Youth Advocacy Network op woensdagavond te horen zijn bij twee lokale radiostations: Radio Shalom en Radio Bintumani. Zij zullen over het thema van deze dag discussiëren over wat de ontwikkelingen voor hen betekenen nu maar ook in de toekomst.
Leuk is dat wij in Nederland ook mee kunnen luisteren want de uitzendingen zijn live te volgen via Facebook. Radio Bintumani en Radio Shalom, Kabala, Sierra Leone, woensdag rond 21 uur Nederlandse tijd.