6 februari 2021 een update. Drie elektricien studenten

Alweer 5 weken in het jaar 2021. In november vorig jaar berichtten we dat YAN een nieuw bestuur heeft. Na ruim 3 jaar met dezelfde mensen te doen hebben gehad, is dat even zoeken van beide kanten. Daar komt nog de beperkingen door de corona pandemie bij dus dan kun je je voorstellen dat het even allemaal niet zo snel gaat.

Wat is er allemaal gebeurd?

Op 31 december was er een YAN een eindejaarsfeestje. In de namiddag weliswaar vanwege de avondklok, maar het was een kans voor oude en nieuwe leden om elkaar weer eens te ontmoeten. En daar hebben ze enorm van genoten.

En dan begint het echte werk: Lamin, Sajor en Gibrilla zijn aangemeld bij GTI het nieuwe technische instituut in Kabala. Zij gaan de opleiding tot elektricien volgen. Zoals jullie je misschien wel kunt herinneren is Lamin al eerder aan deze opleiding begonnen bij een ander instituut maar vanwege geldgebrek zijn de lessen daar plots gestopt, Afrika, Afrika.
Maar we geven de moed niet op.

Tot onze verbazing kon Lamin plotseling in de eerste week van het schooljaar toch een examen afleggen bij het instituut waar we vorig jaar zo teleurgesteld in waren. Vandaag kregen we het bericht dat hij geslaagd is. Proficiat Lamin.

De opdracht