Uitnodiging lezing

Organiseert

Op woensdag 10 november 19.30 uur

In de Andreaskerk, Palestinastraat 326 Heerlen

Sierra Leone,

een kijkje in een andere wereld

Op deze avond zullen we u meenemen naar ons jongerenproject in het noorden van Sierra Leone, het land van de Limba, Fullah en Kuranko stam.
Wat hebben we in 4 jaar bereikt? Wat hebben we geleerd maar ook, waar lopen we tegenaan? Is het überhaupt wel mogelijk om hulp te bieden in een wereld die zo verschilt van de onze? Marie-José Brounen zal hierover vertellen.

We laten kleding uit Sierra Leone zien waaronder een kledingstuk waarvan wordt gezegd dat het beschermt tegen hekserij. We zullen een Afrikaanse keuken inrichten en er zijn leden van onze Stichting aanwezig om uw vragen te beantwoorden.
In de verkoopstand zijn schorten, ovenwanten en feestelijke vlaggetjes, gemaakt van Afrikaanse stoffen en de kalender 2022 dit keer in het teken van 5 jaar Youth Advocacy Network, is er weer. De opbrengsten gaan naar de jongeren in Sierra Leone.

Entree: vrije gave ten behoeve van het project in Sierra Leone.
Meer info: taiama-andreas.org
U kunt zich aanmelden bij Marcel Mollink :
[email protected] of 045-5740378