Wie hebben ons allemaal geholpen.

Voor ik hierover begin eerst een tip. Wil je het verslag van de reis lezen in chronologische volgorde, begin dan bij de laatste post van dit reisverslag.

In Nederland hebben we natuurlijk vele mensen die onze stichting ondersteunen maar ook hier in Sierra Leone kunnen we niet zoveel werk verzetten zonder de mensen om ons heen. De meeste mensen komen uit de regio van Kabala, Koinadugu en zijn tijdens de oorlog moeten vluchten. Velen van hen wonen nu in Freetown en ze zijn maar al te blij als ze met ons mee mogen reizen en met ons de week mogen doorbrengen. Laat me enkelen van hen voorstellen en bedanken.

De mensen hieronder reisden mee.

Mensen in Kabala, teveel om op te noemen maar toch hier enkelen.

En als laatste maar de meest belangrijke spil, rechts, Govna, een jeugdvriend van Kelly.
Zonder hem waren we nergens. Altijd daar, betrouwbaar en zonder eisen.