Eindelijk internet!

Op dit moment zitten we bij  de moeder van Gladys in Bo, een eenvoudig huis maar volgens ons het beste in Bo Soms valt de stroom uit en is het aarde donker, gelukkig hebben we zaklampen. Waar te beginnen? Na de eerste nacht werden we wakker in een heel andere wereld: Freetown, mensen die rondhangen en wachten zoeken naar werk en eten, een enorme drukte. Wij zijn op zoek naar een auto amdat de auto van WPJP kapot is. gelukkig krijgen we auto van de organisatie van de man van Gladys Abu, met chauffeur Alfa.
Laat in de middag rond eindelijk richting Taiama, een tocht van 2,5 uur. (180 km) De weg is goed, plots staat er een hele schare mensen op de weg zingend en dansend. Zij zijn er voor ons. ongelooflijk.  Dansend gaan we naar een soort afdak waar we worden ontvangen. Dit dorp waarvan dde mensen blijken te komen wordt ondersteund door WPJP. De ontvangst is warm zinfen en dansen, overal is dde ontvangst hetzelfde, daarna een gebed voor de moslims gebeden door allen en het onze vader ook door iedereen gebeden, vervolgens wordt iedereen voorgesteld en dank uitgesproken voor het bezoek. In dit dorp is een farm en met de opbrengst is sinds 7 weken een middelbare school geopend ddor de mensen zelf. De school was voorheen een varkensstal. Wanneer we vertrekken krijgen we geschenken o.a. een levende kip die nog dagen in onze auto verblijft.
We moeten helaas verder, zoeken naar een hotel, we hebben niet veel tijd het is al laat maar dit was even een indruk. Hopelijk tot morgen
Gard en Marie-Jose