Op weg naar de verkiezingen in Sierra Leone op 7 maart 2017.

Youths should not involved themselves into violence during elections, remember ” politics is the madness of many for the gain of few”.  Never allow politicians to rent a room in your head, raise the price and kick them out.

Gedurende 4 zaterdagavonden heeft de Youth and Advocacy Network met ondersteuning van Stichting Taiama-Andreas, zendtijd ingekocht bij Radio Bintumani het plaatselijke radiostation. Samen met politici wordt er gediscussieerd over geweldloze verkiezingen en de rol van jongeren bij de verkiezingen. Of zoals Amadu Wurie Shaw​ vertelde: The main things we discussed was how the political parties especially the youth leaders, have plans to have an election that is free from violence. YAN panellist advised the youth of our district to refrain from any intimidation from any body towards our elections. The panellist also advised the youth to refrain from any form of violence. Afgelopen zaterdag met Amadu Wurie Shaw en Sajor Jalloh. Nog 3 zaterdagavonden te gaan. Uitzending van 20 tot 21 uur.