Naar Kabala??

Morgen eindelijk naar Kabala? By God impower zeggen ze hier. De verzekering van de bus is nog steeds niet rond……. We kunnen niet wachten om de leden van YAN te zien en de Mantenkelly FC, een voetbalclub voor jongens met 3 teams, de infants, de Mantenkelly’s en de Bintumani Young Stars, het sterrenteam. Deze club is tot stand gekomen na een vraag van een neefje van Kelly die een bal nodig had voor zijn team. Van het een kwam het ander: met behulp van vrienden, familie en collega’s van Kelly van VDL hebben we in 2020 48 kinderen op enige manier gesponsord om naar school te gaan en voetbalschoenen en tenue’s gekocht, en dit jaar houden ze, tijdens ons verblijf het tweede Mantenkelly Tournament met 8 deelnemende teams.

Een van de teams met hun coach

De voetbalclub wordt niet door Stichting Taiama-Andreas gesponsord maar is wel onderdeel van het bezoek van Kelly en Marie-José