Het YAN kantoor en de Lion King.

Van maandag tot en met donderdag rond 4 uur, hebben we een bijeenkomst met de jongeren van YAN. We vergaderen, bespreken misverstanden, uiten wat onze verwachtingen over en weer zijn en dan zijn er natuurlijk nog de boeken en spellen die we hebben meegebracht. De boeken heb ik thuis al in categorieën onderverdeeld. Er is Afrikaanse literatuur, Engelse literatuur, er zijn drie Harry Potter boeken en er zijn de Lijsters, boeken die ingedeeld zijn naar leesniveau.

En dan is er op woensdagavond de film de Lion King. We hebben een laptop en een beamer meegebracht. De film vraagt wel van tevoren enige toelichting want ik kan mij zo voorstellen dat sommigen nog nooit zo een film hebben gezien; pratende dieren die zich gedragen als mensen. Vanag=f het eerste begin is er volle aandacht. Het is mooi om van achterin te zien hoe sommigen opgaan in de film. Wanneer Simba, de jonge leeuw wordt achtervolgt, hoor ik Foday B roepen: Run Simba, run. De film is een welkome afleiding en groot succes!