Bezoek aan Paramount Chief Alie Balansama Marah de derde

Het was de bedoeling dat we bij de Paramount Chief zouden logeren. Hij is getrouwd met een nicht van Kelly. Echter rond de feestdagen en over het algemeen is het erg druk in het huis van de Chief; mensen komen hem begroeten en om raad vragen. We hebben daarom besloten om in een van de familiehuizen van de familie Kumalah te gaan wonen. De moeder van Kelly heet Kumalah en de familie Kumalah stamt uit het dorp Kumalah, een dorp diep in de bush. Omdat we bij de Chief wel ons bezoek hebben aangekondigd vinden we dat we hem toch een bezoek moeten brengen.

We hebben hem ook een echt Nederlands cadeau meegebracht en zijn benieuwd wat hij ervan vindt.

Hij is oprecht dolblij met zijn cadeau en laat het meteen aan anderen zien. Men kan zich alleen niet voorstellen dat je op deze schoenen echt kunt lopen.

Voor YAN hebben we folders gemaakt zodat ze die aan stakeholders kunnen uitdelen om zo meer bekendheid te krijgen. De Paramount Chief krijgt de eerste overhandigd.