Twee studenten geslaagd voor hun computer cursus.

Vandaag kregen we het mooie bericht dat twee YAN leden zijn geslaagd voor de cursus computer.
Deze cursus wordt gegeven in de bibliotheek van Kabala en houdt in: de basiskennis van wat een computer is, Windows, Word en Excel.
Tot onze verrassing is een van de geslaagden Lamin Mansaray, de jongeman die gesponsord door ons bezig is met een opleiding tot elektricien en die deze computer cursus zelf heeft betaald met het geld dat hij heeft verdiend door klusjes te doen.
De tweede geslaagde is Bangalie A Mansaray, YAN lid van het eerste uur.
Zijn verhaal is een van de verhalen dat ons in 2017 heeft besluiten het school programma te starten.
https://taiama-andreas.org/2017/09/04/voor-50-euro-een-jaar-lang-naar-school/
Later heeft hij, geholpen door een rijke man waar hij vroeger huishoudelijke klusjes voor deed, twee jaar in Makeni economie mogen studeren om naar Kabala terug te keren om leraar te worden op zijn oude school Ahmadiyya. Voor hem hebben we, met hulp van VASTENACTIE in de Andreas Parochie, het cursusgeld betaald.