Naar Kabala

Een dag later dan gepland, op dinsdag, we hadden geen reservewiel, zijn Kelly en ik naar Kabala gereisd. Een reis van ongeveer 5 uur. Het is 34 graden en de airco werkt niet goed maar rond 4 uur zijn we er.

Natuurlijk willen we het nieuwe kantoor van YAN bewonderen. Het ligt langs een grote weg en is te herkennen aan het bord langs de weg. Het kantoor is mooi, veel groter dan het vorige maar er ontbreken nog wat details. Daarover gaan we met de eigenaar praten.

Eigenlijk hadden we een activiteit gepland over het in handen nemen van je eigen leerproces, verantwoordelijkheid nemen maar omdat we niet wisten hoe laat we er zouden zijn, waren er niet veel leden. Gelukkig had ik nog een worksheet over gender awareness en in groepjes van 2 hebben ze daar samen naar gekeken. En er kwamen verrassende dingen naar voren. Later deze week zullen we hierop terug komen.