Day of the African Child 2017

Het is bijna zover; op 16 juni is de jaarlijkse Day of the African Child.
De Children and Youth Advising Board (CYAB) in Kabala heeft vorige week een vergadering gehad om te kijken hoe ze deze dag gaan invullen. Besloten is om Semamaya Village te gaan bezoeken, het dorp waar door armoede maar ook door traditionele gebruiken maar weinig kinderen naar school gaan. Dit dorp hebben we tijdens onze reis bezocht.
Onder andere in onderstaande link vinden jullie meer informatie hierover:
http://taiama-andreas.org/2017/02/16/sammamaya-village/
Het doel van het bezoek is om volwassenen en kinderen nogmaals te overtuigen van het belang van onderwijs.
Er wordt door de CYAB nog aan het programma gewerkt maar er zal zeker een toneelstuk opgevoerd worden met het thema van dit jaar Protection, Empowerment and Equal Opportunity en natuurlijk is er een voetbalwedstrijd.